Мінекономіки оголосило конкурс на посади незалежних членів Наглядової ради держпідприємства «Прозорр

Мінекономіки оголосило конкурс на посади незалежних членів Наглядової ради держпідприємства «Прозорро.Продажі»

Міністерство економіки України оголосило конкурс на посади трьох незалежних членів Наглядової ради держпідприємства “Прозорро.Продажі”. Заяви та документи щодо участі у конкурсі приймаються до 15 березня 2022 року включно.

Потенційні кандидати повинні мати повну вищу освіту не нижче рівня магістра з управління та адміністрування, міжнародних відносин, права чи інформаційних технологій, стаж роботи на керівних посадах чи на держслужбі від п’яти років та не бути посадовою особою органів держвлади.

Окремою вимогою до кандидатів є добропорядність, неупередженість та бездоганна ділова репутація.

До функцій незалежних членів Наглядової ради належать впровадження ключових показників ефективності роботи ДП для досягнення стратегічних цілей, аналіз та контроль реалізації стратегії розвитку підприємства, формування політики сталого розвитку та моніторинг її дотримання, впровадження незалежного аудиту.

З повним описом вимог до кандидатів та переліком усіх необхідних для участі у конкурсі документів можна ознайомитися за посиланням.

Для участі у конкурсі необхідний пакет документів кандидати повинні особисто подати за адресою вул. Грушевського, 12/2 або надіслати на електронну пошту personal@me.gov.ua.

Конкурсний відбір почнеться 24 березня 2022 року та проводитиметься за адресою м. Київ, вул. Грушевського, 12/2.

Результати конкурсу будуть опубліковані на сайтах Мінекономіки та ДП “Прозорро.Продажі” до 22 квітня 2022 року.

Нагадаємо, наразі до складу Наглядової ради ДП “Прозорро.Продажі” входять Ілля Михайлов та Наталія Бойко як представники держави, а також Надія Васильєва та Дмитро Крепак як незалежні члени.

Прозорро.Продажі — державне підприємство, що знаходиться у державній власності та підпорядковується Міністерству економіки. Держпідприємство є адміністратором електронної торгової системи, в якій відбуваються онлайн-аукціони з продажу та здачі в оренду майна. До системи підключено 47 майданчики, які супроводжують продавців та покупців аукціонів.